6932376202,6932579646 Αγκάλη, Χώρα, Τήνος bousetilrentacar@gmail.com
hero image

 


Boussetil Rent a Car Tinos
Γραφείο Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων Τήνος

 

Κάντε την ημέρα του γάμου σας ακόμα πιο ξεχωριστή μέσα από μοναδικές εμπειρίες άνεσης και πολυτέλειας που μπορεί να σας χαρίσει η BOUSSETIL RENT A CAR. Η εταιρεία μας διαθέτει επιλογές οχημάτων που μπορούν να σας πλαισιώσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας χαρίζοντας κομψότητα και ιδιαίτερη αισθητική.

Πραγματοποιήστε μια λαμπερή εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας με τα πολυτελή αυτοκίνητα του στόλου μας, στολισμένα ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Επαγγελματίες οδηγοί θα σας μεταφέρουν στον προορισμό σας άνετα και με ασφάλεια σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού.  Επιλέξτε το όχημα που ταιριάζει αρτιότερα στο στυλ και τις επιθυμίες σας και αφήστε την έμπειρη ομάδα της BOUSSETIL RENT A CAR να οργανώσει τη μετακίνησή σας προς την εκκλησία, την τοποθεσία φωτογράφισης, αλλά και το χώρο της δεξίωσης. 

Πραγματοποιήστε την κράτησή σας έγκαιρα και θα είμαστε στο πλευρό σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 


 

ΜΠΟΥΣΕΤΙΛ ΜΑΡΙΟΣ - BOUSSETIL RENT A CAR TINOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΝΟΙKIΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΝΟΣ