6932376202,6932579646 Αγκάλη, Χώρα, Τήνος bousetilrentacar@gmail.com

 

Boussetil Rent a Car Tinos
Γραφείο Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών ΤήνοςΗ εξερεύνηση του πανέμορφου νησιού Τήνου δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερη με την αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου από την BOUSSETIL RENT A CAR, μία οικογενειακή επιχείριση και βρίσκεται στην Αγκάλη της Τήνου.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας στην Τήνο θα σας επιτρέψει να επισκεφθείτε, όχι μόνο τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα, αλλά θα σας μεταφέρει σε πιο απομακρυσμένες περιοχές όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τοπικό τρόπο ζωής και τον πολιτισμό. 

Για ενοικίαση αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών στην Τήνο είναι πολύ εύκολο να κάνετε κράτηση από την BOUSSETIL RENT A CAR σε λίγα μόνο λεπτά!

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ & ΤΡΙΗΜΕΡΑ!!!

Τρέχουσες προσφορές

Ανακαλύψτε την Τήνο

Ανακαλύψτε την Τήνο

Η άγρια ομορφιά του νησιού θα σας συνεπάρει: βράχοι σμιλεμένοι από τον άνεμο, παραλίες με βαθιά μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιόπιστες Υπηρεσίες

Αξιόπιστες Υπηρεσίες

Η εξερεύνηση του πανέμορφου νησιού Τήνου δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερη με την αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου από την BOUSSETIL RENT A CAR...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο στόλος μας

Ο στόλος μας

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στα δικά σας γούστα και τις απαιτήσεις σας και το προσωπικό μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
VIP μετακινήσεις

VIP μετακινήσεις

Αποτελούμε πρωτοπόρους στην ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στην Τήνο και σας μεταφέρουμε παντού με ασφάλεια και ειδική μεταχείριση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ