6932376202,6932579646 Αγκάλη, Χώρα, Τήνος bousetilrentacar@gmail.com
hero image

 

 
Boussetil Rent a Car Tinos
Ανακαλύψτε την Τήνο
 

Το θαύμα της Τήνου δεν είναι μόνο η εικόνα της Παναγίας, που την έχει κάνει ξακουστή. Είναι η άγρια ομορφιά που θα σας συνεπάρει: βράχοι σμιλεμένοι από τον άνεμο, παραλίες με βαθιά μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές.
Στο νησί της Τήνου έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε παραλίες απόμερες ή οργανωμένες, για καταδύσεις ή windsurfing, ντόπιες γεύσεις εξαιρετικές που σερβίρονται στα χωριά, γονατιστούς προσκυνητές στην πόλη και τοπία σεληνιακά! 750 ξωκκλήσια και εκκλησίες, 600 περιστεριώνες και 34 οικισμοί, καθόλικοι και ορθόδοξοι, αλλά και το ιερό του Ποσειδώνα.

Οι παραλίες της Τήνου είναι πανέμορφες, μοναδικές και διατηρούν το χαρακτήρα τους. Υπάρχουν τόσες πολλές παραλίες στην Τήνο που δύσκολα μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια λίστα με τις παραλίες που ξεχωρίζουν.

 


 

 
 

Κιόνια

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Χώρα η παραλία στα Κιόνια είναι μια στενή παραλία με άμμο και βότσαλα και είναι η πλέον βολική επιλογή. Είναι οργανωμένη ενώ θα βρείτε επίσης καφέ και ταβέρνες.
 

 
 
 

Άγιος Φωκάς

Είναι η μεγαλύτερη παραλία της Τήνου, επίσης σε πολύ μικρή απόσταση από την Χώρα. Η παραλία του Αγίου Φωκά είναι αμμουδερή με διάσπαρτα βότσαλα, είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και beach bars ενώ προσφέρει όμορφη θέα στο "ιερό" νησί της Δήλου.

 
 
 

Λιβάδα

Μια "άγρια" και σχετικά απομακρυσμένη παραλία, εκτεθειμένη στα μελτέμια που έχουν διαμορφώσει αυτό το μοναδικό σκηνικό. Η πρόσβαση απαιτεί πορεία σε χωματόδρομο αλλά η μαύρη άμμος της παραλίας, το ψιλό χαλίκι η διάφανη θάλασσα που βαθαίνει απότομα αξίζουν τον κόπο. Χαρακτηριστικά είναι τα μοναδικά σχήματα των βράχων στην αριστερή πλευρά της παραλίας της Λιβάδας, που έχουν εμπνεύσει καλλιτέχνες και γεωλόγους.

 
 
 

Κάρδιανη – Παραλία Καλυβίων

Μια φαρδιά, αμμουδερή, μικρή σε μήκος παραλία, με πεντακάθαρα νερά που είναι οργανωμένη στο ένα μέρος της και ελεύθερη στο υπόλοιπο καλύπτοντας όλα τα γούστα. Εδώ μπορεί κανείς να χαλαρώσει στη σκιά που προσφέρουν τα αρμυρίκια ή να απολαύσει το ποτό του στο beach bar.

 
 
 

Κολυμπήθρα

Από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Τήνου. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο παραλίες (Μικρή και Μεγάλη Άμμος) μια οργανωμένη και μια πιο ήσυχη. Καλύπτεται με άμμο και προσφέρεται για θαλάσσια σπορ και σέρφινγκ.

 


 

ΜΠΟΥΣΕΤΙΛ ΜΑΡΙΟΣ - BOUSSETIL RENT A CAR TINOS - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΝΟΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΝΟΙKIΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΝΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΝΟΣ